Crinoline

Soms moet je gewoon een statement maken. Zet de setting geheel naar de hand van een sterk ontwerp, laat deze als piece de resistance tot zijn recht komen.

crinoline-05-b-b-italia-pagine-arredo.jpg

Maar, in enkele gevallen is het effect minstens even sterk wanneer je hetzelfde ontwerp meerdere malen laat terugkomen. Het ontwerp de setting laat worden. De exclusieve buitenmeubelen uit de Crinoline collectie van B&B Italia lenen zich hier bij uitstek voor.

IMG_7783

De Crinoline collectie bestaat uit een verscheidenheid aan modellen waarvoor de liefhebber altijd wel een bestemming weet te vinden. Leverbaar in een lichtere of donkere kleurvariant leent de Crinoline zich bij uitstek om een Ravel lounge-opstelling of Canasta eettafel compleet te maken. Maar deze mix&matchen met de Mu lounge collectie van Dedon levert eveneens een verrassend fraai plaatje op. mid-canasta13

Ontwerpster Patricia Urquiola er weer in is geslaagd een ontwerp met geheel eigen karakter te tekenen, maar welke toch weer zo herkenbaar van haar hand komt. Daar kan ik toch wel bewondering voor hebben..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *