Paola Lenti is een Italiaans merk van origine uit Milaan, gespecialiseerd in kleuren. Alles bij Paola Lenti is hand crafted, alles wordt tot in detail met de hand gemaakt.

Paola zelf studeerde aan de Scuola Politecnica di Design in Milaan, waarna ze later werkte als graficus voor verschillende modehuizen. Maar al snel merkte ze dat ze niet graag voor een baas werkte. Ze had altijd al het idee dat er voor buitmeubelen nog veelste weinig aanbod was, in tegenstelling tot binnen meubelen. Dus ze besloot zich hier verder in te gaan verdiepen, ze wist al vrij snel dat ze met textiel aan de slag wilde, omdat textiel allerlei vormen aan kan nemen. Bovendien valt er met textiel ook te weven, haken en borduren, iets waar dit merk dol op is.

In 2002 ging Paola aan de slag en ontwikkelde ze een rope die onder meer tegen water, zon, schimmel en bacteriën bestendig is. Met een groot, trouw en vakkundig team worden de mooiste meubels volledig op maat en customized gemaakt. Paola Lenti beschikt over een kleurenpallet van maar liefst 400 kleuren en daarnaast is er ook keuze uit 50 verschillende stoffen. Al met al de keuze is reuze!

En dus vanaf dit jaar verkrijgbaar bij Dacks Amsterdam. In onze showroom hebben we binnenkort een paar geselecteerde meubelen staan. Maar ons team kan u alles vertellen over alle mogelijkheden zodat wij u kunnen helpen uw droom set te ontwerpen.