De tweede Corona zomer hebben wij inmiddels achter ons gelaten en stiekem kijk ik al uit naar een streng en koud winterseizoen. Buiten is het heerlijk fris en ik houd van lange wandeligen in bossen of op het strand en dat je dan de waterdampen bij het uitademen ziet verschijnen, terwijl de hond al uitdagend rennend contact zoekt met andere viervoeters.

Afsluitend ’s Avonds thuis afspreken met lieve vrienden en bijkletsen op een comfortabele outdoor bank onder de nieuwe veranda, uiteraard met een goed glas rode wijn in de hand. Een heerlijk warme buitenhaard zorgt voor het rozige gevoel.

Tegenwoordig genieten wij het hele jaar door van het buitenleven en kunnen we door middel van bijvoorbeeld heaters ook veranda’s aangenaam verwarmen; There’s no place like home! Er is ook zoveel mogelijk op het gebied van buitenlampen, dat je voor elke setting een passende lamp kunt verkrijgen en zo je eigen sfeervolle plek creeert. Wanneer je stoere meubelen hebt staan, is een lamp van Gloster uit de Ambient serie treffend en mocht je meubelen met wat rondere vormen hebben staan dan zijn de hang en sta-lampen van het Belgische merk Tribù; te weten Monsieur Tricot een schot in de roos!

Ook Fermob heeft een breed scala aan lampen. Nieuw zijn de Balad lampen met een bamboo handvat! Deze zijn in drie afmetingen verkrijgbaar en in 6 verschillende Fermob kleuren. Of wat dacht je van de Aplo, meerdere standen en met optioneel koord ook op te hangen. Let there be light!