Allereerst was er een heerlijke én gezellige lunch met de agent van Dedon, Wilfried.Vervolgens kregen wij een grand tour door de fantastische showroom die zij telkens weer verrassend weten te presenteren. Zo knap! Wilfried heeft ons wegwijs gemaakt met de gehele Dedon collectie van A tot Z, als ook de nieuwe stoffen en kleuren van o.a. de fibers en lakken. Leuk ook om ook de fabriek weer eens te bezoeken en zo te zien hoe de beroemde Dedon- vezels zijn opgebouwd en waarom juist dit merk hier zo groot mee is geworden.

’s Avonds was er tijd voor een coctail in de bar van ons hotel Tortue en hebben wij superAziatisch gegeten in het restaurant. Een absolute aanrader dit hotel.

It goes without saying dat team Dacks de volgende ochtend wakker werd met ietswat kleine oogjes, maar om 9 uur sharp zaten wij gezamenlijk aan de ontbijttafel. Helaas motregende het wat, dus moest er wel af en toe geshopt worden. En dát is gelukt.

 

Al met al was ons bezoek aan de showroom van Dedon zeer geslaagd. We hebben inspiratie opgedaan, konden nieuwe collecties bekijken en zijn met een voldaan gevoel weer naar Nederland afgereisd.

Dank je wel Wilfried, voor je gastvrijheid en graag tot volgend jaar!