The goodtime hotel in Miami is een hotel waarbij je een echt ‘wauw’ gevoel krijgt. Het gebruik van mooie, vrolijke pasteltinten geeft een fantastisch effect. Echt overal is over nagedacht, het gehele hotel is geïnspireerd op het Art Noveau-tijdperk. Waarbij asymmetrische, golvende lijnen in pasteltinten kenmerkend waren.

Deze stijl is dan ook geheel terug te vinden op het schitterende terras van dit hotel, waarbij ons merk Kettal prachtige meubelen heeft geleverd. De stijl van Kettal past geheel in het beeld wat dit hotel wil geven. Met de vele opties in rope kleur die kettal biedt, kunnen de meubels geheel naar wens vormgeven worden.

The goodtime hotel heeft ervoor gekozen om dit te doen met pastel tinten om helemaal te passen bij het Art Noveau-tijdperk. Voor meubels hebben ze gekozen voor Cala diningchairs, Cala bijzettafels, Triconfort basics ligbedjes, ZigZag poufs en Bitta banken. Prachtige items die helemaal passen in de stijl van het hotel.

Daarnaast is het ook heel grappig dat van dit hotel Pharrell Williams en David Grutman de eigenaren zijn. Ze hebben dit hotel aangeboden met als gedachtegang/slogan ‘having a good time’ en laat die van ons nou net ‘living the good life’ zijn’ ;).

De producten: