Welkom ‘Rosemary’!  Deze grijs/groene aardetint laat zich prima combineren met zowel koele, als met de meer warme Fermob kleuren en het aantal actuele Fermob kleuren komt hierbij op 23 te staan!

Inmiddels heeft Fermob ook het licht gezien, letterlijk.. ‘Balad‘ is een outdoor lamp met een handig hengsel (verkrijgbaar in zes kleuren), zodat deze makkelijk te verplaatsen is. Met z’n hoogte van 25 cm zal deze ook prima inzetbaar zijn als tafellamp op zwoele avonden, maar uiteraard kun je de lamp ook gewoon in een welwillende boom hangen. Het bankje dat hier trouwens ook afgebeeld staat, is tevens nieuw dit seizoen en heeft de klinkende naam ‘Croisette’ meegekregen. Verder bestaat deze lijn uit een bijpassende loungestoel en een lage tafel om een knusse setting te creëren.

Voor het ultieme loungen is er nu ook een heuse Superlounger opgenomen in de lijn ‘Saint Tropez‘ van Fermob. Na het succes van de loungestoel (met of zonder voetenbank), die bestaat uit een aluminium frame en een flexibele zitting van een kunststof ‘touw’, kon deze relaxer natuurlijk niet uitblijven. Leuk om te combineren met een rond bijzettafeltje ‘Alizé’ in dezelfde kleur als het frame.