Ook is de succesvolle serie Bellevie nu naast een vaste 1-, 2- of 3-zitter, tevens als modulaire bank verkrijgbaar en de mogelijkheden voor opstellingen zijn eindeloos. Op onze website zullen wij enkele voorbeelden tonen, zodat het puzzelen voor een passende opstelling zo een stuk makkelijker wordt.

Leuk nieuws over de serie Luxembourg! Vanaf heden zijn er naast de originele loungestoel nu ook lage stoelen verkrijgbaar; mét en zonder armleuning. Deze stoelen hebben een actievere zit en de rugleuning is ook iets lager. Leuk om te combineren met bijvoorbeeld de verrijdbare salontafel uit deze lijn!

Nieuwe aluminium Fermob eettafels met een dicht tafelblad in verschillende hoogtes en afmetingen zijn er ook. De Calvi eettafel meet 195x95cm en 140x140cm en ook is er een hoge tafel in deze range beschikbaar in de maat 160×80 cm. Mooi om de stoelen en bankjes van de Luxembourg lijn aan te plaatsen.

Wanneer u niet in het bezit bent van een grote tuin of een ruim balkon, dan kunt u toch genieten van de leuke gekleurde meubelen. Fermob komt nu met een modern klein inklapbaar eettafeltje met een stalen tafelblad in het vierkant (57x57cm) of rond (60cm) en het frame is gemaakt van aluminium; genaamd Rest’o. Genoeg noviteiten dus; laat de zomer maar komen!