Woensdag vertrokken we in de ochtend met het vliegtuig richting Milaan. Dichtbij Milaan ligt het dorp Meda, waar veel Italiaanse meubelfabrikanten zijn gevestigd. We werden naar de locatie gebracht waar de nieuwe collectie van B&B Italia werd getoond. Villa Antona Traversi https://www.villaantonatraversi.it, een hele mooie plek waar we de middag hebben doorgebracht en waar we de mooiste nieuwe items hebben uitgekozen voor het komende seizoen. Hierna liepen we gezamenlijk met andere B&B Italia dealers en onze agent naar het restaurant La Table waar wij gezellig met zijn alle hebben gegeten en daarmee de dag hebben afgesloten. 

De volgende dag hadden wij een afspraak bij Paola Lenti. Een merk wat wij nog niet hebben staan maar waar we erg benieuwd naar waren. Eerst maakte we kennis met de ontelbare opties aan kleuren en indrukwekkende materialen. Want waar de meeste beginnen met het ontwerp, begint Paola Lenti met het materiaal.  Daarna liepen we door de prachtige tuin waar ze de meubelen tentoonstelde en waar we daarna hebben geluncht. We waren allemaal enorm enthousiast en het is nu ook zeker dat wij hiervan een collectie in onze showroom hebben staan komend seizoen. 

Hierna werden wij teruggebracht naar het vliegveld en gingen wij weer richting Amsterdam. Helaas is het nog niet mogelijk om de nieuwe collectie van B&B Italia en Paola Lenti te laten zien, maar zodra we de nieuwe items hebben staan, gaan wij deze via social media https://www.instagram.com/dacksamsterdam/ natuurlijk direct met jullie delen!