Kleuren

Ieder jaar is het weer spannend; welke Fermob kleuren verdwijnen van het toneel en welke nieuwe kleuren worden toegevoegd aan de Fermob kleurenbibliotheek? Feit is dat veel ‘gladde’ kleuren aan het kortste eind hebben getrokken.. deze zijn namelijk inmiddels allemaal uit het pallet verdwenen. De enige kleur die nog over is met een lak zónder structuur, is brandweerrood, oftwel ‘Poppy’ of door de Fransman ‘Coquelicot’ genoemd. Deze klassieke kleur komt zo dan ook het mooist tot z’n recht.

Er is trouwens geen peil op te trekken welke kleuren er jaarlijks plaats moeten maken voor nieuwe tinten. Het meest hebben wij ons verwonderd over het feit dat de populaire Fermob kleur Savannah zo maar niet meer bestelbaar bleek. Na al die tijd krijgen wij hier nog steeds een paar keer paar jaar vragen over het hoe en waarom deze kleur niet meer mogelijk is voor de meubelen. Andere kleuren die toch al niet zo goed liepen, waren minder verrassend.

Ook afgelopen september waren wij weer zeer benieuwd naar de aanpassingen en wat bleek? De nieuw toegevoegde kleuren ‘Pesto’, ‘Gingerbread’ en het wel zeer frisse en uitgesproken ‘Marshmellow’ zijn vanaf nu van de partij en we keken dan ook erg uit naar de levering van onze voorraad meubelen in deze tinten. Zelf moest ik even wennen aan Marshmellow, maar nu zie ik de fun en de vele combinatie mogelijkheden ook in voor de Fermob collecties. Laat het voorjaar maar komen!

 

Bij besteding vanaf € 600,- gratis Balad lamp 25 hoog, bij besteding vanaf € 1200,- gratis Balad 38 hoog