Dit jaar gaan we iets nieuws doen: Follow the Chair. We sturen 4 Fermob miniatuur Luxembourg stoelen op reis. Doe je mee? Wat is de bedoeling?

Je ontvangt een miniatuur stoel van een vriend, familielid of een vreemde voorbijganger, je fotografeert deze op een voor jouw belangrijke, mooie of bijzondere plek. Let op!! Is je profiel gesloten stuur ons eerst een DM, wij dienen een volgverzoek in zodat wij het bericht kunnen zien/reposten. Vervolgens post je de foto op je stories op instagram en tag ons, @dacksamsterdam, met de locatie erbij waar de foto is gemaakt. Als hashtag graag #followthechair met daarachter het nummer van de stoel welke aan de onderkant staat.

Vervolgens geef je de stoel aan iemand door en die gaat hetzelfde doen. Zo reist de stoel wellicht de hele wereld over. What’s in it for you?

Nadat je je eigen foto geplaatst hebt geeft je hem dus door aan iemand in je omgeving. Zodra deze ook heeft gepost dan sturen we je een DM. Je krijgt van ons dan een heerlijke fles wijn toegestuurd, flessenpost. We zullen hier regelmatig de foto’s vervangen zodat we de stoelen kunnen volgen. Welke stoel zal het verst komen?