outdoor luxury is our specialty

ALL WEATHER TUINMEUBELEN

Vrijwel al onze tuinmeubelen zijn geschikt om het gehele jaar door buiten te staan. Bovendien zijn onze loungebanken, lounge fauteuils, ligbedden en voetenbanken. Deze luxe buitenmeubelen hoeft u dus niet steeds op te bergen, maar ze kunnen gewoon in de loungemeubels blijven liggen. Al onze tuinmeubelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Kies bijvoorbeeld een van onze ligbedden, met een comfortabele matras met all weather stoffering. Op deze luxe ligbedden kunt u helemaal tot rust komen. Zo bieden wij u het hoogste comfort, gemak en design. Wilt u meer informatie over onze all weather tuinmeubelen? Neem dan contact met ons op.

Luxe tuinmeubelen

ONZE EXCLUSIEVE TOPMERKEN

Alle producten die wij verkopen, zijn gemaakt door exclusieve merken. Zo bieden wij bijvoorbeeld tuinmeubelen van de volgende merken aan:

De merken in onze collectie zijn iedere dag bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe tuinmeubelen. Zo heeft u bij ons altijd de keuze uit de nieuwste en modernste tuinmeubelen, in uiteenlopende stijlen. Ook maken de merken gebruik van verschillende materiaalsoorten, zodat u altijd een geschikt tuinmeubel voor uw tuin kunt vinden.

Veel van onze merken werken samen met vooraanstaande designers. Zo werkt Borek samen met onder andere Eric Kuster en Marcel Wolterink. Voor Kettal heeft Jasper Morrison onder andere de Parklife lijn ontworpen en Patricia Urquiola de Maia lijnen. En de Cloud-lijn van Gloster is aan de tekentafel bedacht door Marc Gabbertas.

Naast al deze topmerken hebben wij zelf onze eigen lijn opgezet. Bij ons maakt u kennis met de Dacks originals! Onze eigen luxe tuinmeubelen, van de kwaliteit die u bij Dacks mag verwachten.

 Luxe tuinmeubelen in de avond

LAAT JE INSPIREREN

Bent u benieuwd naar onze luxe tuinmeubelen en wilt u ideeën opdoen voor uw tuin? Kijk dan eens in ons Lookbook. Hier ontdekt u welke materiaalsoorten u aanspreken en vindt u verrassende combinaties van tuinmeubelen. Misschien vindt u een merk van luxe tuinmeubelen dat echt bij u past!

Het beste kunt u de meubels natuurlijk bekijken in het echt. Alle tuinmeubelen hebben namelijk een eigen uitstraling. Daarom bent u van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Hier vindt u alle collecties die wij in ons aanbod hebben. In onze winkel kunt u zich laten inspireren en adviseren door ons ervaren team. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de perfecte tuinmeubel voor uw tuin of terras.