outdoor luxury is our specialty

DIVERSE DESIGNERS

Bij Dacks vindt u moderne en exclusieve tuinmeubelen in uiteenlopende stijlen. Wij leveren meer dan 25 verschillende designermerken. Deze merken werken vaak samen met gerenommeerde ontwerpers. Deze ontwerpers hebben vaak al verschillende prijzen hebben gewonnen voor hun unieke ontwerpen en meubels. Wij hebben de meubels van de volgende ontwerpers in on assortiment:

  • Antonio Citterio heeft voor B&B Italia heeft de Charles lijn ontwerpen, die na aanpassingen geschikt is om buiten te kunnen plaatsen.
  • Rodolfo Dordoni is de Italiaanse ontwerpen die voor Kettal de Bitta collectie heeft gemaakt. Deze collectie staat bekend om zijn comfort en een echte eigen stijl.
  • Patrick Jouin is een van de ontwerpers van Fermob. Zijn metalen stoelen zijn trendy en onderhoudsvriendelijk.
  • Dirk Wynants heeft al verschillende prijzen gewonnen met zijn designs voor Extremis.
  • Eric Kusters werkt regelmatig voor de BOREK. Hij ontwierp onder andere de Lincoln Lounge, de Colins en de Miami Beach.
  • Marcel Wanders is een bekende Nederlandse ontwerper die al voor merken zoals Puma en KLM heeft gewerkt, maar ook tuinmeubels voor B&B Italia.

Hiernaast bieden wij nog meer ontwerpen van verschillende designers en mooie merken aan.

exclusieve tuinmeubelen

DE MOOISTE MERKEN

Naast de ontwerpers, leveren wij ook 25 bijzondere merken. Een kort overzicht van onze exclusieve tuinmeubelen is als volgt:  

  • Fermob: Het bekende Franse merk dat verschillende klassiekers in het assortiment heeft. Alle ontwerpen zijn gemaakt van gekleurd aluminium.
  • Dedon: Het merk dat moderne en vooral ook comfortabele meubels maakt. Op deze meubels komt u echt tot rust.

MEER ZIEN?

Bent u geïnspireerd geraakt door deze merken en designers? Of wilt u graag nog eens kijken naar alle exclusieve tuinmeubelen die wij aanbieden. Begin dan eens met onze projecten. Een pagina met de mooiste foto’s van onze projecten, zodat u kan ontdekken wat u nu echt mooi vindt. Iets moois gezien? Klik dan direct door naar de webshop, waar u het direct kan bestellen. Mocht u liever de meubels komen bekijken, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder!