optimale outdoor experience!

Het outdoor seizoen 2015 is nog lang niet voorbij, maar toch kijken we even stiekum terug op een mooi jaar. De meeste fabrikanten kwamen met wel hele fraaie, nieuwe collecties waar duurzaamheid en gebruiksgemak centraal staan.

big_Gloster_Grid seating set

En ook de bezoekers aan onze showrooms hadden er duidelijk zin in. Zij toonden lef en combineerden diverse collecties, al dan niet van verschillende merken. Het motto “mix&match” is inmiddels ingeburgerd, wie wil nou niet een eigen stempel op het geheel drukken. Toch? Designers van vooraanstaande merken als Kettal, Borek, Gloster, Fermob en Dacks Originals spelen daar gelukkig perfect op in.

d5cfa4ee2fe9876082d710101e61e435

Het zal dan ook niemand verrassen dat team Dacks staat te popelen om te zien waar onze merken in 2016 mee komen. Dus komende tijd naar de Maison&Objets in Parijs en de Flagship Stores van DEDON en GLOSTER om alles in ons op te nemen. En aan ons om ook het komend outdoor seizoen de vraag van onze klanten te vertalen naar originele, op maat bedachte ideeën. Voor nu kunnen we tevreden terugkijken want velen liepen weg met onze hardlopers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *