ingetogen chique

Het Italiaanse Roda heeft vriend en vijand verrast toen zij met de Dandy op de proppen kwamen. Deze outdoor sofa heeft de looks van een heerlijke indoor lounge-bank. Roda is daarin geslaagd door zeer geavanceerd materiaal te gebruiken waardoor de sofa na een regenbui weer snel in gebruik kan worden genomen. Om de Dandy ook bij jouw thuis mooi tot zijn recht te laten komen biedt Roda stoffen in verschillende stijlen én kleuren aan.

roda dandy dacks

 

Om het iedereen naar de zin te maken heeft Roda bedacht dat de zittingen los van de arm- en rugleuningen worden aangeboden. Je kunt dus zelf bedenken hoe je de bank wilt samenstellen. Ga je voor een chaise longue met een extra diepe zit zoals bij bij Dacks in Amsterdam hebben staan of wordt het toch een bank met normale zitdiepte. Whatever makes you happy!

c_andrea_ferrari_dsc_4527

Stap 1 is dus om de bank of lounge opstelling zo vorm te geven zodat deze naar wens is. Welk formaat zitkussen en hoeveel? Dan mag je aangeven waar je een rug- en/of armleuning zou willen hebben. En dan kun je ook nog bepalen welke breedte deze leuning krijgen. Laat je de rugleuningen aansluiten of kies je er juist voor deze los van elkaar te laten waardoor het geheel luchtiger zal smoelen.

dacks roda dandy

Stap 2 is soms wat lastiger, je kunt namelijk kiezen uit een hele reeks prachtige stoffen. Maar wie de tijd neemt om deze 2 stappen bewust en doordacht te zitten gaat door naar stap 3: het ultieme genieten op je geheel zelf ontworpen Dandy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *