Een Verfrissende Oase op de Zuid-as: Dacks Levering bij Loyens Loeff

Het begon allemaal toen het advocatenbureau Loyens Loeff besloot hun terras te vernieuwen. Ze wilden iets anders, iets dat klasse en elegantie uitstraalde en tegelijkertijd een uitnodigende sfeer creëerde voor zowel hun werknemers als klanten.

Ze wendden zich tot Dacks, een bedrijf met een reputatie voor het leveren van de beste buitenmeubelen. De briefing was helder: “Creëer een buitenruimte die zowel luxueus als ontspannend is”. Dacks stelde voor om Tuuci parasols, Extremis tafels en Gloster meubelen te gebruiken voor de transformatie. En het resultaat? Absoluut betoverend.

De Tuuci parasols, met hun breed uitlopende schaduwdoeken en strakke lijnen, boden de perfecte schuilplaats tegen de zon. Ze sierden het terras als moderne sculpturen, een kunstwerk op zich. De Extremis tafels, met hun minimalistische design en robuuste bouw, werden het centrum van menig lunchvergadering en koffiepauze. En de Gloster meubelen? Die boden een comfort waar menigeen zich in liet wegzinken na een lange vergadering.

Maar het was niet alleen de kwaliteit van de producten die indruk maakte. Het was ook de manier waarop Dacks alles naadloos integreerde. Elk stuk meubilair leek precies op zijn plaats, alsof het terras van Loyens Loeff altijd zo had moeten zijn.

Het nieuws verspreidde zich snel over de Zuid-as. Binnen de kortste keren werd het terras van Loyens Loeff de plek om te zien en gezien te worden. Klanten waardeerden de serene omgeving, een welkome afwisseling van de hectiek van hun dagelijks leven. Werknemers van het advocatenbureau vonden het heerlijk om even een frisse neus te halen, te ontspannen in de luxueuze Gloster stoelen en zich even terug te trekken onder de majestueuze Tuuci parasols.

Het project was een daverend succes. En het zette Dacks stevig op de kaart als de go-to specialist voor hoogwaardige buitenmeubelen. Maar meer dan dat, het toonde de kracht van design en de impact die het kan hebben op de alledaagse ervaring. Dankzij Dacks, was de Zuid-as nu niet alleen een plek van zakendoen, maar ook een plek van rust, ontspanning en pure luxe.

Gebruikte producten voor dit project