outdoor luxury is our specialty

Borek tuinmeubelen

Genieten van het buitenleven. Dat is waar Borek onder andere voor staat. De tuinmeubelen van Borek zijn ontworpen door designers van Nederlandse bodem. Gerenommeerde ontwerpers hebben aan de basis van de kwalitatieve buitenmeubelen gestaan. Dankzij deze ontwerpen van eigen boden vergaart Borek momenteel internationale bekendheid. Eerst als ontwerpers van parasols, nu als ‘outdoor furniture’ merk. Op basis van 40 jaar kennis en ervaring biedt Borek hedendaags buitenmeubelen van topkwaliteit aan. Bekijk de collectie Borek tuinmeubelen online op Dacks.nl of bezoek onze showroom in Amsterdam.

Borek collectie

De Borek collectie is heel divers. Waar Borek zich voorheen enkel focuste op parasols, is de collectie tegenwoordig heel breed. Een greep uit de Borek collectie van Dacks vindt u hieronder:

Al het meubilair draagt bij om uw Borek tuinset compleet te maken. U kunt natuurlijk ook een samenstelling van diverse merken maken. De gehele collectie van Dacks bestaat uit high end merken. Vandaar dat we spreken van ‘Dacks exclusieve buitenmeubelen’.

Borek parasols

Naast de prachtige buitenmeubelen heeft Borek een grote collectie parasols. De Borek parasols variëren in karakter. De collectie bestaat uit vrijhangende parasols, parasols met een kantel systeem in de mast, dubbele parasols en echte tuin sculpturen zoals de Monroe. We verdelen de Borek parasols in drie verschillende types: horecaparasols, stokparasols en zweefparasols. Voor elke tuin of terras heeft Dacks wel een model.

Designers Borek

De exclusieve design tuinmeubelen van Borek zijn ontworpen door gerenommeerde designers. Een van deze designers is Frans van Rens. Het Viking ligbed is ontworpen voor de Borek collectie. Dat geldt ook voor diverse ontwerpen van Marcel Wolterinck. Hij is samen met Borek aan de slag gegaan om een aantal prachtige ontwerpen te realiseren. Tot slot is daar Eric Kuster. Hij is een echte top designer en zal ook in de toekomst werken aan de collecties van Borek. Deze designers dragen bij aan de ontwikkeling van kwalitatieve en exclusieve design buitenmeubelen. Dat waar Dacks voor staat.

Dacks projectinrichting

Wilt u graag wat hulp bij het inrichten van uw tuin qua meubilair? Dacks biedt hulp bij projectinrichting. Ons team komt graag op locatie de situatie verkennen om passende voorstellen te doen. Voorstellen welke een concreet antwoord bieden op de behoefte tot verbetering. De geformuleerde behoeften, aangegeven beperkingen en te bepalen visie zullen immer leidend zijn. Heeft u binnenkort exclusieve design tuinmeubelen van Borek in uw tuin staan?