• Traditional Teak Kate recliner

  599,00
 • Gloster Sway stapelbare stoel Java teak

  730,00
 • Gloster Sway stapelbare armstoel Java teak

 • Saranac dining chair

  1.980,00
 • Gloster Navigator folding chair

  1.620,00
 • Gloster Navigator folding chair with arms

  1.870,00
 • Tribù Suro eetstoel teak

  1.475,00
 • Tribù Suro eetstoel alu

  1.095,00
 • Fermob Surprising rocking chair

  519,00
 • Manutti Yiko armstoel

  995,00
 • Manutti Muyu armstoel

  1.165,00
 • Gloster Fern dining chair with arms

  2.230,00
 • Gloster 180 armstoel meteor granite anthracite

  770,00
 • Gloster 180 armstoel meteor teak antracite

  860,00
 • Gloster 180 armstoel Java

  770,00

Ga voor een strak geheel of kies voor een speelse uitstraling door voor meerdere kleuren te kiezen. Wij hebben van hoogwaardige designermerken een scala aan design tuinstoelen in onze showroom staan om eens op te komen proefzitten. Denk hierbij aan merken als Traditional Teak, Tribù en Gloster, maar ook het populaire merk Fermob met design tuinstoelen welke geïnspireerd zijn door de stoelen uit ‘Jardin du Luxembourg’ in Parijs.

INSPIRATIE UIT PARIJS

Het Franse merk Fermob werkt samen met diverse designers, waarmee zij door de jaren heen diverse collecties hebben ontwikkeld. De bekendste collectie is de Luxembourg lijn, met diverse tuinstoelen die trendy, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor diverse settingen zijn. Maar ook de design tuinstoelen uit bijvoorbeeld de Bistro en 1900 collectie zijn gewilde items. Een van de belangrijkste kenmerken van de Fermob tuinstoel is de keuze uit maar liefst 24 kleuren. De Fermob stoelen zijn stapelbaar en zijn aantrekkelijk geprijsd. Design tuinstoelen waren nog nooit zo binnen handbereik!

ENGELSE KWALITEIT

Waar Gloster begon als een kleine fabrikant van teak banken en stoelen, is het bedrijf in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een designermerk met een groot productenportfolio. Gloster maakte naam met teakmeubelen, maar maakt tegenwoordig ook producten met alternatieve materialen zoals aluminium, vinyl, roestvrijstaal en kunststof. Kwaliteit staat bij Gloster altijd bovenaan en met een divers aanbod tuinstoelen kan het haast niet anders dat uw match er tussen zit. In deze design tuinstoelen zijn zowel moderne als klassieke elementen opgenomen, wat de design tuinstoelen voor meerdere doelgroepen aantrekkelijk maakt. Combineer de tuinstoelen met de uitgebreide collectie eettafels van Gloster om een mooi geheel te creëren.

HOOGWAARDIG TEAK

Het Nederlandse merk Traditional Teak vervaardigd haar design tuinstoelen uitsluitend uit hoogwaardig teak hout wat bovendien fair trade gewonnen is. Teak hout is duurzaam en zeer sterk, een ideaal product dus om uw tuin een pareltje te maken. Traditional Teak weet diverse traditionele designs in een nieuw jasje te steken, waardoor de design tuinstoelen uw tuinset helemaal compleet maken. Ga voor een bijpassende teak houten tafel om een strak geheel te creëren of kies voor een aluminium tafel van bijvoorbeeld Fermob voor een stoer resultaat.

EXCLUSIEVE DESIGNS

Wie echt voor exclusieve design tuinstoelen wilt gaan, kan zijn lol op met het aanbod tuinstoelen van Tribù. Met een mooi assortiment unieke stoelen voorzien wij u graag van advies om uw perfecte en unieke tuinstoelen uit te zoeken, met een daarbij passende eettafel om uw set af te maken.

BEKIJK ONS LOOKBOOK

Naast de vier merken die bovenstaand genoemd zijn, hebben wij natuurlijk nog veel meer merken met ruime keuze design tuinstoelen in ons assortiment. Neem eens een kijkje in ons lookbook of direct in onze webshop voor een overzicht. Hier staan meerdere tuinstoelen in, in combinatie met bijpassende eettafels. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in de winkel, waar onze medewerkers klaarstaan om deskundig advies te kunnen geven en mee te nemen door de merken en opties.