Canasta

De laatste jaren heeft B&B Italia met succes de markt van exclusieve buiten meubelen betreden. Menig liefhebber kent inmiddels de ontwerpen welke zo van het filmdoek lijken te stappen.

canasta blog 1 630x420

Zo ook de exclusieve tuinmeubelen uit de Canasta collectie, ontworpen door Patricia Urquiola. Het ontwerp van de verschillende zetels wordt toch wel gekarakteriseerd door enerzijds het brede vlechtwerk en anderzijds de ronde vormen. Uitgevoerd in bronze bruin of wit een allemansvriend maar met een geheel eigen karakter. Het betreft onderhoudsvriendelijke en zeer uitnodigende zetels, zetels want het woord stoel doet ze onrecht aan!

OUT-04

Daarentegen worden de tafels uit de Canasta collectie juist gekenmerkt door een strak lijnenspel van het frame en en tafelblad. Maar weer die knipoog, want de tafelbladen bestaan uit losse ceramiek tegels waarop de uitgesproken ontwerpen en kleuren geheel tot hun recht komen.

canastta blog 3 630x420

De Canasta van B&B Italia leent zich bij uitstek om te mixen & matchen met andere collecties. Juist hierdoor ontstaan opstellingen welke je zo in de tuin of op het terras wilt plaatsen. Om vervolgens zelf voldaan neer te strijken..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *