Bedoeld voor meervoudig gebruik, hoogte 34 cm boven de grond mogelijk maakt voor gebruik als tuintafel , zijlijst of voetensteun! Tijdens een leespauze of een moment met vrienden, kunt u genieten van dit unieke stuk dat ook perfect is voor het creëren van een lounge-sfeer op uw terras. Mix van de charme van de vorige eeuw met zijn geperforeerde schaal en met de hand gesmede ringen, en moderniteit gebracht door het gekleurde metaal. Een klein, handig en mobiel object dat wederom het vakmanschap van Fermob voor de buitenkant en het interieur van metaal illustreert. Gemaakt van staal, deze tuin salontafel is zeer goed bestand tegen UV-stralen en slecht weer.

Breedte
45
Hide price in alternative design
Nee
Hoogte
34
Diepte
45
Levertijd
4-6 weken
Bestseller
Nee
Productsoort
Bijzettafel
Kleur Fermob
Black Cherry, Lapilli Grey, Acapulco Blue, Anthracite, Cactus, Capucine, Cedar Green, Chili, Clay Grey, Cotton White, Deep Blue, Frosted Lemon, Gingerbread, Honey, Ice Mint, Liquorice, Marshmellow, Nutmeg, Opaline Green, Pesto, Poppy, Red Ochre, Rosemary, Storm Grey, Willow Green
Materialen
Aluminium
Merk
Fermob
Toon vanaf prijs
Nee
Niet bestelbaar
Nee

Goede vrijdag en Zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. 1e Paasdag gesloten, 2e Paasdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.