service & garantie

Dacks Buitenmeubelen bestaat sinds 2004 en tijdens al deze jaren was het voor ons heel belangrijk om geen ontevreden klanten te hebben. Om dit resultaat ook in de toekomst te behouden bieden wij onze klanten de optimale service waar Dacks voor staat. Meestal is onze nazorg niet nodig, maar in die gevallen waarin dat anders is, staan wij graag voor u klaar.

Wilt u de serviceaanvraag zo snel mogelijk na ontdekking van de klacht d.m.v. het onderstaande serviceformulier bij ons indienen? We willen u vragen de originele factuurgegevens en indien mogelijk een digitale foto waarop de klacht duidelijk zichtbaar is toe te voegen. Bijna al onze leveranciers vragen hier naar. Op deze manier kunnen wij uw serviceaanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen en de klacht naar uw tevredenheid proberen op te lossen.

Contact Gegevens

Factuur Gegevens

  • Uw originele factuurnummer en factuurdatum.
     

Klacht

Omschrijf hier uw klacht en voeg eventueel duidelijke foto\'s toe. Let op, het uploaden van foto\'s kan enige tijd duren, afhankelijk van de grootte van uw bestanden en uw verbindingssnelheid.

* Verplichte velden