Facebook Pixel

WELTEVREE OUTDOOROVEN

De Outdooroven van Weltevree is een stoere en vooral multifunctionele haard. Dit model heeft een afsluitbaar gedeelte om bijvoorbeeld brood of pizza in af te bakken. Bbqen is ook geen probleem, zelfs de sausjes voor het diner kunnen warm worden gemaakt, de bovenzijde van de haard is namelijk te gebruiken als kookplaat. Met de handige accessoires stelt u de haard helemaal naar smaak samen. De haard is gemaakt van het bekende cortenstaal, waardoor deze naar verloop van tijd zijn stoere roestbruine kleur krijgt.
Filter
 

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Multifunctionele buitenhaard

Wanneer het lekker weer is willen mensen genieten van de buitenlucht. Hoe lekker is het om warm bij de haard te zitten waar u ook nog eens uw eten warm kunt bereiden. De Outdooroven van Weltevree voorziet in deze behoefte. De multifunctionele buitenhaard dient als warmtebron, een vergelijkbaar fornuis, het onderstreept het sociale aspect van samen koken en het nodigt uit om met uw gezelschap bij de haard plaats te nemen. Zit u binnenkort heerlijk bij uw eigen Weltevree Outdooroven?

Outdooroven XL

Weltevree heeft twee varianten ontwikkeld, de normale Outdooroven en de Outdooroven XL. De Outdoorovens zijn gemaakt van cortenstaal. Logischerwijs verschillen beide ovens in afmetingen en gewicht. De normale Outdooroven kunt u zien als een haard, de Outdooroven XL mag u eigenlijk wel een buitenkeuken noemen. Beide ontwerpen zijn uitgerust met een pizzasteen en rvs-grill. Tevens kunt u beide outdoorhaarden plaatsen op de grond, waarbij u de mogelijkheid heeft om de Outdooroven XL op een onderstel te plaatsen. Zo heeft u dankzij het designvolle onderstel een buitenkeuken op werkhoogte.

Specificaties Outdoorovens

De Weltevree Outdoorovens zijn zeer speciaal. Verwarm uw pannen met inhoud bovenop de ovens. Doordat de ovens houtgestookt zijn worden ze geheel verwarmd. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de rvs-grill in de buitenhaard. Nadat het hout op temperatuur is en het vuurtje goed brandt kunt u de Outdooroven gebruiken als een barbecue. Een andere optie is de pizzasteen. Zoals de naam als zegt kun je hierop pizza’s bakken, maar ook overige producten kunnen op de pizzasteen verwarmd worden. De rook wordt weggeleid via de dubbele wand van de Outdooroven, waardoor het eten niet in aanraking komt met de rook.

Roestbruine buitenhaard

Stijlvol en trendy. Zo kunnen we de Weltevree Outdoorovens met haar stoere roestbruine kleur wel noemen. Deze authentieke oranjebruine kleur ontstaat naar verloop van tijd. Gedurende het oxidatieproces ontstaat een laagje dat de weersbestendige buitenhaard beschermt tegen verdere verroesting. Is de Weltevree Outdooroven dé haard voor in uw tuin?

Accessoires Weltevree Outdooroven

Dacks biedt naast de normale Outdooroven en Outdooroven XL ook nog allerlei accessoires aan die u kunt gebruiken bij uw oven:

  • Outdooroven XL onderstel: het toepasselijke onderstel is geschikt voor een Weltevree Outdooroven XL en plaatst de buitenhaard op werkhoogte.
  • Outdooroven deur: zorg voor een hogere temperatuur en daarmee ook een betere rookafvoer met een extra deur. U kunt deze plaatsen op bestaande modellen en de nieuwe haarden. De deur is voorzien van een glazen ruitje.
  • Outdooroven grondplaat: bescherm uw ondergrond tegen as en vonken met deze cortenstalen grondplaat.
  • Outdooroven thermometer: plaats de magnetische thermometer op uw outdooroven en zie ten allen tijde de temperatuur van de oven.
  • Outdooroven regenkap: een kap voor boven op de pijp van de buitenhaard om deze te beschermen tegen regenval, maar ook om de richting van de rook te bepalen.
  • Outdooroven pijp: met een extra pijp bovenop de Outdooroven kunt u de rook hoger liften.

 

Om uw van nog meer gemak en genot te voorzien kunt u bij Dacks ook de volgende accessoires bestellen:

  • Pizzaschep: de schep van duurzaam aluminium met een steel van hout is ideaal om uw pizza, maar ook taarten en broden uit de oven te halen.
  • Weltevree kookboek: een speciaal ontwikkeld kookboekje van Weltevree, waarbij je lucifers op de kaft kun aansteken.
  • Splitting ax: kloof uw hout met gemak met de hakbijl van Weltevree.
  • Tea towels: beschikbaar in 2 kleuren en per 2 stuks, zodat u altijd een droge theedoek heeft. Leuk detail is zijn de prints van het spel ‘Mens erger je niet!’ op de ene theedoek en de print van een dambord op de andere theedoek.