outdoor luxury is our specialty

Kwalitatieve parasols

De parasols van Borek zijn gemaakt van de beste materialen. De meeste parasols uit het assortiment bestaan uit een aluminium combinatie, maar ook bieden we combinaties van rvs en teak aan. Natuurlijk mogen de metalen parasols ook niet ontbreken, hiervan hebben we enkele typen op voorraad. Tevens krijgen de Borke parasols met stoffen zoals BatylineSumbrella en Spuncrylic een elegante en eigentijdse uitstraling. Zo kunt u te allen tijde genieten van designvolle en kwalitatief goede parasols. Deze combinatie maakt de Borek parasols zo uniek.

Diverse typen parasols

Iedere tuin is anders. Ook iedere zitgelegenheid is anders. Wanneer u met uw gezelschap buiten wilt zitten onder de parasol moet deze natuurlijk wel aansluiten bij het geheel. Zowel qua uiterlijk, maar ook functioneel. Daarom heeft Borek diverse typen parasols ontwikkeld, passend bij iedere situatie.

Een horecaparasol is ideaal voor tuinen of terrassen met een groot oppervlak. Deze parasols hebben een brede omtrek met een groot doek. Met een enkele paal wordt een groot oppervlak beschermt tegen nattigheid en zonlicht. Een stokparasol daarentegen is eenvoudiger en herkenbaar. Neemt niet weg dat dit type parasol zijn designvolle uitstraling behoudt. Het aantal varianten van de stokparasols van Borek zijn groot, dus wellicht dat u hierin zeker uw keuze kunt maken. Tot slot is daar de praktische zweefparasol. Een Borek zweefparasol kunt u naast uw zitgelegenheid plaatsen, waarbij het doek over de oppervlak heen “zweeft”. Het praktische aan dit type parasol is dat de staander niet in de weg staat.

Alle parasols in het assortiment van Dacks hebben weer andere vormen. Afhankelijk van het design kunt u een toepasselijke vorm kiezen die past bij de plaats waar de parasol moet komen staan. Gaat het om een groot oppervlak dat beschermd moet worden, dan kan een rechthoekige parasol wel de oplossing zijn. Anders kunnen we nog altijd een ronde parasol of een vierkante parasol aanraden. Naar welke parasol gaat uw voorkeur uit?

Bestel online of bezoek de showroom

Dacks biedt u de mogelijkheid om eenvoudig online een bestelling te doen. Onze webshop is gebruiksvriendelijk en u kunt hier veilig in winkelen. We helpen u hier graag bij, een stukje klantenservice waar u baat bij kan hebben. Wilt u liever een Borek parasol in levende lijve zien voordat u overgaat tot koop? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Amsterdam. Dacks is de winkel in exclusieve tuinmeubelen, waaronder Borek parasols. Hier tonen wij de uiteenlopende collecties van de door ons gevoerde merken. Exclusieve tuinmeubelen met een eigen gezicht en de hoogste kwaliteit. Wij zien u graag verschijnen!