outdoor luxury is our specialty

Gloster heeft ons bijzonder enthousiast gemaakt met hun collectie. Ze hebben werkelijk waar alles uit de kast getrokken om een statement te maken. Alle collecties zijn nu te mixen en matchen door het versimpelde kleurengamma. Waar voorheen een groot pallet van kleuren en stofsoorten werd gebruikt, zijn de collecties nu te voorzien van dezelfde materialen. De stoere stoffen uit de Grid collectie komen bijvoorbeeld terug in de stoelen uit de Asta collectie, welke niet meer alleen in batyline is te verkrijgen.

Daarnaast heeft Gloster zijn lijnen voorzien van een nieuw jasje, letterlijk en figuurlijk. Zoals eerder genoemd komen de Asta stoelen nu niet alleen meer in het batyline, maar kunnen deze voorzien worden van dezelfde stof als kussens uit andere lijnen. Het frame is voorzien van een poedercoating. Daarnaast zijn er collecties bijgekomen, zowel lounge als dining.

Kortom, we hopen ons enthousiasme over te kunnen brengen op iedereen met interesse in prachtige meubelen!

Hou vooral onze website goed in de gaten om te zien welke merken er nog meer met fraaie vernieuwingen komen. Tot snel in onze showrooms!