Weer verliefd op je tuin!

Die lange natte en koude wintermaanden lijken nu toch echt plaats te gaan maken voor het voorjaar. Dit betekent in de praktijk dat de handen eerst wel even uit de mouwen moeten worden gestoken, zodat je bij de eerste voorzichtige zonnestralen direct in de relax-modus kunt. Voor je aan de slag gaat is het van belang dat je overzichtelijk maakt wat er precies allemaal gedaan moet worden. Is het een kwestie van enkel de buitenmeubelen en de bestrating schoonmaken, of is het misschien juist nu hét moment om sfeervolle of functionele tuinverlichting aan te leggen en dat terras opnieuw te bestraten? Ook met grind kom je al een heel eind; dit is relatief makkelijk te plaatsen en zorgt voor een ongedwongen sfeer in je tuin. Bestel nu alvast bloembollen, zaadjes en genoeg tuinaarde, zodat je direct kunt planten wanneer de tijd hier rijp voor is.

Wanneer blijkt dat de buitenmeubelen toch aan vervanging toe zijn, kun je je alvast gaan oriënteren bij de buitenmeubel specialist. Houd rekening met eventuele levertijden, dus het is zeker aan te raden hier niet te lang mee te wachten.

Wanneer je bovenstaand in acht neemt, ben je er zeker van dat je dit jaar optimaal gebruik gaat maken van het heerlijke buitenleven en ben je vast weer helemaal verliefd op je tuin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *