Talkies: the place to be..

Dit jaar is The Dylan winnaar van de Talkies Terras Award 2016. Wie ooit het best bewaarde publieke geheim is opgelopen weet dat dit terras met kop en schouder boven de concurrentie uitsteekt. Maar het is toch altijd weer spannend.

De plek is op zich al een plaatje. Via de fraaie entree loop je het terras op waar prachtige gevels, stijlvolle bestrating en nét wat nodig is kwa groen je de mond doen openvallen. Een fantastisch canvas waar de Vieques, Net, Bitta en Landscape collecties van Kettal erg goed tot hun recht komen. En op hun beurt benadrukken deze weer de schoonheid van de setting.

dacks kettal thedylan

Door bewust te kiezen voor een speelse afwisseling van dining & loungen en het mixen & matchen van de verschillende collecties heeft Dacks het geheel een ongedwongen sfeer meegegeven. Het eindresultaat straalt klasse en kwaliteit uit. En tegelijkertijd behoudt het een uitnodigend karakter.

Loungen kan in cosy sofa’s uit de Bitta collectie. Voor wie liever wat actiever zit is er de Landscape club-chair. De Vieques bijzettafeltjes maken het geheel compleet. Ben je daarentegen gekomen om van de heerlijke keuken te genieten, dan neem je plaats aan een van de Vieques eettafels. Deze hebben verschillende maten en vormen gekregen wat een rustige uitstraling oplevert. Aan deze tafels staan vervolgens afwisselend stoelen uit de Net óf Landscape collectie. Elke plek krijgt hierdoor iets eigens, intiems.

dackskettal thedylan1

Om het gemak te dienen zijn de zitkussens bekleed met “laminate” stoffen welke speciaal voor Kettal worden ontwikkeld. Geen man overboord als er plots een regenbui komt. En, zodra de laatste gast het terras verlaat zorgen beschermhoezen ervoor dat alle sofa’s goed kunnen worden afgedekt.

Gefeliciteerd The Dylan, jullie zijn absoluut “the place to be”..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *