Nu zaaien, straks oogsten!

Ons klimaat lijkt een beetje van slag door de bijna tropische regenbuien die zijn gevallen in de lente en de trage start van de zomer 2016. Doordat de zon zich nu nog zo lang van z’n beste kant laat zien, denkt u er misschien nog helemaal niet aan om de tuin en de buitenmeubelen alweer ‘winterklaar’ te maken. Toch is de herfst feitelijk al begonnen!

winterklaarr

Hopelijk heeft u heerlijk kunnen genieten van het buitenleven in eigen tuin of terras en om dit voor aankomend jaar weer te realiseren is het goed alle meubelen nu alvast schoon te maken, eventuele kussens droog weg te bergen en meubelen af te dekken voor de winter daadwerkelijk begint. Het best kunt u (teak)houten meubelen en tafelbladen reinigen met groene zeep, of met een teakcleaner. Vervolgens is het aan te raden om het hout te behandelen met een protector, zodat het extra beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Zowel Borek als Gloster biedt deze producten aan en dit zal voor een langere levensduur van uw meubelen zorgen. Wanneer u RVS meubelen heeft, is hier een RVS cleaner voor te verkrijgen; alle vuiligheid haalt u dan makkelijk weg en ook eventueel ‘vliegroest’ zal als sneeuw voor de zon verdwijnen. Batyline stoelzittingen, of all-weather loungebanken en andere kunststof meubelen kunt u weer schoon krijgen met een product van Gloster, genaamd Outdoor Lounge Fabric cleaner of een Multicleaner van Borek

 

Wanneer u in de gelegenheid bent om items binnen weg te zetten, zullen deze niet ‘vies’ worden, maar ook kunt uw meubels afdekken door beschermhoezen toe te passen. Over de diverse mogelijkheden informeren wij u graag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *