het oog wil ook wat!

Helaas! De herfst- en wintermaanden staan weer voor de deur. Even snel op lounge-banken en ligbedden duiken is er dan even niet bij.. Waar je dan meteen aan denkt is het opbergen van de spullen. Of, wanneer de buitenmeubelen groot van omvang zijn, deze te bedekken onder te ruime, spartaans ogende beschermhoezen. Maar dit hoeft helemaal niet!

IMG_1593

Vandaag de dag is het namelijk heel goed mogelijk de lounge-hoek of de complete outdoor-dining opstelling met respect voor het oog netjes in te pakken. Gezien de groeiende vraag hiernaar bieden verschillende producenten zelf al beschermhoezen aan. Bij Dedon en B&B Italia Outdoor bijvoorbeeld kan al worden gekozen voor tailor-made hoezen. Deze passen naadloos over de buitenmeubels uit de verschillende collecties welke zij voeren. En zo biedt Borek beschermhoezen welke over de complete opstelling kunnen worden gehangen. Voor ieder wat wils zou je zeggen..

Maar, denk je niet weg te komen met wat jouw favoriete merk te bieden heeft, dan kunnen wij bij Dacks wellicht soelaas bieden. Niets fijners dan te kunnen genieten van een mooie opstelling, 12 maanden per jaar. Per slot van rekening wil het oog ook wat…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *