Ravel

Vandaag de dag wordt Patricia Urquiola gezien als de Queen of Design, niet geheel onterecht naar mijn mening. Voor B&B Italia heeft zij de Ravel collectie ontworpen. Het betreft  een verzameling exclusieve loungemeubelen, bestaande uit losse modules waardoor de gelukkige zelf een opstelling kan samenstellen.

De luchtig gevlochten rug- en zijleuning van de zitmodules zijn tekenend voor de Ravel

B&B ItaliaRavel lounge
B&B Italia
Ravel lounge

Aangevuld met royale losse rug- en zijkussens geven zij de gekozen samenstelling een zeer uitnodigend karakter. Maar ook een uitgesproken karakter. Daarnaast kunnen de zitelementen worden gecompleteerd met lage tafels welke juist een simpel strak ontwerp hebben. En hiermee het uitnodigende karakter van de zitelementen op subtiele wijze onderstrepen.  Dit alles is tekenend voor exclusieve buitenmeubelen.

Bij Dacks kunt u het loungegevoel in de Ravel ondergaan.

Wij laten u graag de talloze mogelijkheden zien. Door deze te mixen & matchen met andere exclusieve collecties ontstaan verrassende opstellingen. Bij ons in de winkel zijn het de lounge stoelen uit de Crinoline collectie, ook ontworpen door Patricia Urquiola voor B&B Italia, die de Ravel compleet maken.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *