aan de horizon..

De Nederlandse tuinmeubel-fabrikant Borek heeft al enkele jaren een vruchtbare samenwerking met een selecte groep top ontwerpers, waaronder ook Marcel Wolterinck. De verschillende collecties welke deze vermaarde ontwerper voor Borek heeft getekend hebben zichzelf inmiddels bewezen, mede dankzij hun succes worden deze collecties waar mogelijk uitgebreid.

IMG_4401[1]Een van die collecties is de Horizon. Het stoere, hoekige voorkomen van deze collectie doet niet vermoeden dat de meubels voor een zachte landing zorgen. De dikke zitkussens worden geleverd in all weather uitvoering. Borek zich onderscheidt van haar concurrentie door de voering waterbestendig te maken en de stoffering onaangetast te laten. Dit zorgt ervoor dat de stoffering welke in contact komt met het lichaam optimaal ademt.

Voor wie het antraciet toch net te stoer vindt kan de Horizon ook in het white worden uitgevoerd. De looks zullen hiermee een totaal andere worden. Zeker wanneer je uit de ruime selectie Borek-stoffen er eentje kiest welke een lieflijke uitstraling heeft. Voor ieder wat wils..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *